ÉtteremÉttermünk befogadóképessége 110 fõ, melynek két része külön-külön és egybenyitva is funkcionál.
A szálloda gasztronómiai élvezeteirõl konyhafõnökünk, Nagy József, és kiváló csapata gondoskodik.

Ételeinket két fõ helyszínen szolgáljuk fel:

Éttermünk büszkesége a Csárda rész.

Egyedi megjelenése és harmonikus kialakítása teszi kiemelkedõvé a többi vendéglátóhely közül. Az épület összképe kívülrõl és belülrõl egyaránt kuriózumnak számít. A tágas belsõ tér, a csárda végében található búbos kemence valamint a kínálóként funkcionáló lõcsös szekér hivatott a különleges hangulat megteremtésére.

Csárdánkhoz tartozik egy kültéri terasz is, ahol szintén megtalálhatóak a falusias jellegre utaló dekorációs elemek. Kedvenc ételünk elfogyasztása közben gyönyörködhetünk a sziklakert által nyújtott csodálatos látványban, hallgatva a szökõkút nyugtató csobogását.

Vendégeink kedvükre válogathatnak mind a magyar, mind a nemzetközi konyha remek fogásai közül. Ittléte alatt a megfelelõ, igényes kiszolgálásról képzett, vendégszeretõ személyzetünk gondoskodik.

Éttermünkhöz tartozik a Tükörterem, ami szintén lehetõséget biztosít arra, hogy konyhánk finom ízeit megismertessük Önökkel. Nevébõl adódóan, a falat számos tükör díszíti, impozáns festményekkel egyetemben. A helyiség a modern kor küljegyeit és eleganciáját viseli.
Szállóvendégeink részére bõséges, svédasztalos reggelit kínálunk, reggel 7 órától egészen 10 óráig, ezen kívül természetesen ebéd és vacsora elfogyasztására is tökéletes helyszínt biztosít különtermünk.
Klimatizált tükörtermünkhöz szezonálisan üzemelõ terasz csatlakozik, így vendégeink gyönyörû zöld környezetben, madárcsicsergés és lassan csörgedezõ patak csobogása mellett fogyaszthatják el a különbözõ fogásokat.

Lehetõséget biztosítunk bármilyen kisebb rendezvény lebonyolítására, legyen az születésnap, névnap, baráti vacsora stb.

Hívja bizalommal rendezvényszervezõnket!

Az épület elõtt hatalmas kivilágított belsõ parkoló teszi lehetõvé, hogy vendégeink könnyen leparkolhassanak. Éttermünk a parkolóból akadálytalanul megközelíthetõ kerekesszékkel is!

Képek

Liza Aqua & Conference Hotel,

Fehér Akác Csárda

 

Telefon: (76) 356 820

E-mail: lizaaquahotel@hotmail.hu

Honlap: www.lizahotel.hu