Bemutatkozás

Tisztelt leendõ vendégeink!
 
Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek az Aranykor Idõskorúak Otthonát. Egy olyan intézményt, amely Magyarországon szinte egyedülállóan magas színvonalat, kényelmet biztosít. Alapítvány mûködteti, melynek feladata, hogy az Otthonban élõ vagy csak bizonyos idõt eltöltõ idõskorú emberek részére minél szélesebb körû gondoskodást nyújtson, illetve a hozzáforduló és rászoruló idõsek szociális – egészségügyi támogatása is fontos szerepet kap.
 
 
Az otthon és környezete
 
Otthonunk épülete, felszereltsége és környezete Magyarországon egyedülálló. A fõvárostól 90 km –re, Kecskemét melletti zöldövezetben található az egyedi és kifejezetten idõkorúaknak tervezett épületkomplexum két szint plusz tetõteres beépítésû, liftes, 32 apartmant, könyvtárat, társalgót, bárt, közösségi és kulturális célokat szolgáló termeket, valamint kiszolgáló helyiségeket tartalmaz.
 
Mindezt egy kiváló szakértelemmel gondozott 5 hektáros park veszi körül, ahol a növényvilág sokszínûsége mellett több tó, mesterséges patakok, vízcsobogók, kerti társalgók, sportolásra alkalmas területek növelik a zöldövezet természeti – emberi hatását. A különbözõ rendezvények lebonyolítására alkalmas borospince, a házi kiskertek is az idilli hangulatot szolgálják.
Szolgáltatásaink
 
Az állandó orvosi, egészségügyi felügyelet és komplex ellátás mellett vendégeink gondtalan szabad életet élhetnek az Otthonban. Nagy hangsúlyt fektetünk a lakókörülmények minél magasabb színvonalának biztosítására, s emellett a kulturális, szórakoztató rendezvények és szabadidõs programok megszervezésére. Az egészségmegõrzõ szolgáltatásaink közül kiemeljük a különbözõ fizikoterápiás, gyógymasszõri és természetgyógyászati kezelések igénybevételét. Az Otthon közvetlen szomszédságában fekvõ több medencés fürdõkomplexum mellett különbözõ sportolási lehetõségeket nyújtó szolgáltatások is vendégeink részére állnak.
Szabadidõs programlehetõségek, utazások
 
Gondozottaink megfelelõ pihenése és kikapcsolódása érdekében kialakítottunk könyvtárat, társalgót – zongorázási lehetõséggel – valamint a háromhajós pincehelyiségben különbözõ rendezvények lebonyolítására is lehetõség van.
 
Az Otthon lakói részére sokrétû, változatos kulturális programokat kínálunk, melyeknél figyelembe vesszük az egyéni kívánságokat is. A környék bõvelkedik látnivalókban. A 9km- re fekvõ Kecskeméten mûemlékek, Kodály Zoltán Zeneiskola és a Katona József Színház programjai, bevásárló zletek és még sok egyéb program várja az érdeklõdõket. Az Otthontól nem messze lévõ Bugac puszta természeti és történeti kiállításai, a Tõserdõ, a Tisza part kiránduló helyei színes látványosságokat nyújtanak. Természetesen lakóink részére az ország bármely pontjára is szervezünk kirándulásokat, programokat.
 

Képek

Aranykor Idõskorúak Otthona Alapítvány
 
Cím: H – 6035, Ballószög, 5. ker. 168.
 
Tel.: 06-76 / 573- 590, 06-76 / 573- 580
 
Fax: 06-76 / 573-010
 
E-mail: info@aranykor.hu