Köszöntõ

Bevezetõ, melybõl megtudod mi a jobb a soknál.
Ha már meguntad a szupermarketek polcai elõtt a címkék nézegetését, a legjobb helyen jársz, hogy közelebb kerülj a borászhoz, a szõlõhöz, a napfényhez.

Fáradhatatlanul rójuk Magyarország pincéit és félelmet nem ismerve kóstoljuk végig az összes hordó tartalmát. Tesszük mindezt azért, hogy Neked minden nap a legjobb bor a legjobb áron lehessen az asztalodon, hogy ne kelljen szégyenkezned ha vendégeket hívsz, hogy legyen mivel koccintani az ünnepségeken, hogy a fröccsöd a legjobb legyen az utcában, vagy a forralt boroddal melegítse fel magát a kollégád. Röviden: nálunk tényleg más a mÉrték.

Kínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy minden tájegység jellegzetes vagy érdekes fajtája megtalálható legyen. 
Hisszük, hogy a lényeg magában a borban van, így a palackozást, és egyéb körítést elhagyva (maradt a pillepalack és a papírdoboz) elképesztõ árakon juthatsz hozzá nagy és kevésbé nagy nevek, de mindenképpen kiváló boraihoz. Ha már sok, legalább legyen jó!
Kár is a szót tovább szaporítanom, inkább térj be egyik üzletünkbe és gyõzõdj meg magad a minõségrõl. Remélem hamarosan egy pohár mellett folytatjuk...

Képek

6000 Kecskemét
Bethlen körút 12/c
 
Nyitva tartás
Hétfõ-Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00
 
Telefon: +36 (70) 413 2600
E-mail: kecskemet-eszak@borhalo.com
Web: www.borhalo.com/kecskemet-eszak