Rólunk

KOMFORTOS KEMPINGEZÉS Január 01-től december 31-ig. 
 
A Thermal Camping közvetlenül a Touring Hotel, valamint a gyógyfürdő szomszédságában fekszik. Recepciója télen a hotelben található, tavasztól viszont saját portaszolgálata és recepciója van. Munkatársaink németül és angolul beszélnek. A recepció tavasztól őszig reggel 08:00-tól este 20:00 óráig üzemel, a portaszolgálat 24 órás, ellenőrzi a ki és belépőket, információt nyújt, felügyel a biztonságra.
Kempingünkben 200 db elektromos csatlakozással ellátott lakókocsihely található, melyeken a sátrazás is megengedett. Egy lakókocsi egység kb. 50 m2. Kellő mennyiségű, terebélyes fa biztosítja a nyári nagy melegben az árnyékot. A három közös helyiség közül mindegyik fűthető, tehát a lakókocsis kempingezés a zordabb időben is megoldható. A vizesblokkok mozgáskorlátozottak számára is használhatók. Főzési, mosási, vasalási lehetőség biztosított a hosszabb idejű tartózkodáshoz. Sátras vendégeinknek lehetősége van hűtőszekrény bérlésére.
 
Szabadidős tevékenységekhez munkatársaink a recepción információval szolgálnak, ugyanitt bérelhetők kerékpárok is. Szállásdíjaink tartalmazzák a közvetlenül kapcsolódó gyógyfürdőbe a belépést már az érkezés és a távozás napján is. Vendégeink a bejelentkezéskor a recepción 2000 Ft kaució ellenében kapnak egy karszalagot, a fürdő ezzel használható. Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a karszalag kizárólag a medencék igénybe vételére jogosít. Egyéb szolgáltatások, élményelemek díjfizetés ellenében használhatók
 
Cím:5465 Cserkeszõlõ‘, Beton út 5.
 
Recepció:
+36 56/568-450
+36 70/367-1789
 
Fax: +36 56/568-464
 
E-mail: hotelcamping@cserkeszolo.hu
 
Skype: hoteltouring82
 
Web: www.touring-hotel.hu