Dance for Art

 
Dance for Art - Tánc a művészetért
 
Kedves Látogató!       
 
Üdvözöljük a Dance for Art Tánc-stúdió honlapján. Társulatunk tanárai nem ismeretlenek Kecskeméten, mivel hosszú évek óta dolgoznak a táncos-rendezvények világában. Álmaink egy része 2009. márciusában valósult meg, mikor önálló mozgásközpontot sikerült létrehoznunk.
 
Nagy Zsuzsanna, a Tánc-stúdió vezetője számos tánccal töltött év alatt, szalagavató műsor koreografálása, magántanítványok oktatása és óvodai táncelőkészítő képzés során, több tánciskola óraadójaként 8 év után érte el, hogy stílusos, technikailag kiválóan felszerelt tánc-stúdiót alapítson a belvárosban, Kecskemét szívében, a Petőfi S. u. 9 szám alatt.
 
Az alapítón kívül, a tanárok között találkozhatunk még a több éve rendezvényeken, versenyeken, gálaműsorokon táncosként, szervezőként tapasztalt Farkas Verával, aki a show-tánc kategóriát képviseli, Darányi Attilával, aki hip-hop-ot tanít és Dóka Zsolttal a társastánc tanárral.
 
Célunk, hogy tanítványainkkal közösen minden évben önálló, egész estét betöltő táncos produkciókkal lepjük meg az érdeklődőket. Ezekhez műsorokhoz elengedhetetlennek érezzük egy fiatal, elszánt, technikailag kiválóan képzett tánctársulat kinevelését. Eddigi működésünk alatt sikerült elérnünk, hogy tanítványaink bármely táncstílus esetén kiváló oktatóktól sajátíthassák el a különböző tánc-stílusokat.
 
A tanárok a mozdulatokon kívül a művészet iránti alázatra, munkához való hozzáállásra tanítják az ide járó gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket egyaránt. Mára már közismert a tánc jótékony hatása az egészségi állapotra, hogy milyen fontos a fizikai és szellemi fejlődéshez de nem elhanyagolható, hogy gyermekeink igényes környezetben, baráti hangulatban táncolhassanak a jó kedvért, a közös élményekért és a megérdemelt taps sikeréért!
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, látogass el hozzánk és próbáld ki óráinkat!

Képek

ELÉRHETŐSÉGEK
 
Név: Nagy Zsuzsa
Telefon: +36 70 576 6564
E-mail: info@danceforart.hu
A Tánc-stúdió címe: 6000 Kecskemét, Petőfi S. u. 9.
Web: www.danceforart.hu
 
Nyitvatartás:       
Tánc-stúdió  (Hidrotechnik Bt.)
Hétfő: 14:00 - 21:30
Kedd: 14:00 - 21:15
Szerda: 14:00 - 20:45
Csütörtök: 15:00 -  21:15
Péntek: 15:00 - 20:15
Szombat: 8:30 - 12:15
Vasárnap: zárva
 
Dance for Art Kft. Tánccipők és Jelmezek
Hétfő: zárva
Kedd: 16:00 - 19:30
Szerda: 16:00 - 19:30
Csütörtök - Vasárnap: zárva