FormaZona Sportközpont

A FormaZona Sportközpont

 
A FormaZona Sportközpont a 2200 négyzetméteres alapterületével Kecskemét legnagyobb és legmodernebb felszereltségû sportcentruma.  A város egyik forgalmas kereskedelmi csomópontjában, a Szil-Coop áruház emeletén, a városi uszodával szemben található. Szolgáltatásait a sokrétûség jellemzi, a család minden tagja számára kínálnak többfajta edzési lehetõséget.
 

Minõség és sokszínûség

 
A Az aktív sportoláshoz, az egészséges életmódhoz szükséges tevékenységek számtalan fajtája közül választhatsz. Arra törekedtünk, hogy mindenki találjon kedvére való mozgásformát. Sõt, a család minden tagja számára kínálunk többfajta edzési lehetõséget, hogy egy idõben, együtt hódolhassanak a mozgás örömének. Remek közös családi program nemcsak a hétköznapokra, hanem a hétvégékre is.
 

Személyesen figyelnek Rád

 
A FormaZona Sportközpontban szakmailag jól felkészült edzõk segítenek abban, hogy a számodra ideális mozgásformát megtaláld, és azt hatékonyan végezd. Meglátod, a változás rövidesen bekövetkezik.
 

Pulzuskontrollált edzések 

 
A megerõltetõ edzések nem mindig a leghatékonyabbak. A zsírégetés a maximális terhelés 60-70 százalékán a legnagyobb. Ezért érdemes pulzusmérõ órát használni edzés közben, hogy mindig a megfelelõ pulzustartományban tudd edzésedet végezni.
 

A  legmodernebb, legkorszerûbb gépekkel, berendezésekkel, eszközökkel találkozhatsz

 
A látványos siker hamarabb elérhetõ, ha a legújabb tudományos kutatások eredményeként speciálisan kifejlesztett gépeken végzed a gyakorlatokat. A FormaZona Sportközpont-ban mindazokat az ergonómiailag tesztelt gépeket és eszközöket megtalálod, amelyek segítenek céljaid elérésében.
 

Tágas belsõ terek, esztétikus környezet vár

 
Ugye Te is tudod, hogy a gyakorlatok helyes végzéséhez megfelelõ térre van szükséged, amelyet itt maradéktalanul megtalálsz. A hangulatos modern belsõ kialakítás, a jó zene pedig inspirálóan hat az újabb és újabb feladatok megoldásához.
 

Könnyen megközelítheted a klubot, és kényelmesen parkolhatsz

 
Bosszankodtál már azon, hogy nem tudtál leparkolni az elõtt az épület elõtt, ahol dolgod volt? Ezt ezentúl felejtsd el. A FormaZona Sportközpont elõtt 150 férõhelyes, ingyenes parkoló várja a vendégeket.
 

Alkalmazkodunk az idõbeosztásodhoz

 
Ma már egyáltalán nem ritkaság, ha valaki nem „szokásos” munkaidõben dolgozik. Ha a Te idõbeosztásod is változó, vagy szokatlan, akkor sem kell lemondanod a sportolás örömeirõl. Már korán reggel 6 órától, egészen este 10 óráig jöhetsz hozzánk, hogy itt ellensúlyozd a munkahelyi stressz káros hatásait.
 
 
Részletes információ és sokminden más a weboldalunkon!!
FormaZona Sportközpont
 
"Mi adjuk a hátteret álomtested eléréséhez"
 
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 2.
Telefon: 76/325-251
Telefax: 76/504-210
E-mail: formazona@formazona.hu
 
Web: www.formazona.hu