Magunkról

Miért fenyõbútor?

 
A fenyõbútor elõnyei sokak számára még ma sem egyértelmûek, így sokan még ma is idegenkednek tõle. A fenyõ azonban az egyik legtermészetesebb formája a bútorkészítésnek. Nem csupán esztétikailag nyújt szebb látványt, egy teljesen egyedi erezetû fenyõbútor, hanem stabilitás, és tartósság szempontjából is jócskán többet nyújt, mint a különbözõ egyéb bútorok. Képzeljük például el, hogy mondjuk egy préselt szalmából készült bútor mennyivel kevésbé strapabíró, mint egy tömör fenyõ bútor. Összességében a fenyõbútorok jelentik az egyik legjobb választást, ha tartós, masszív és idõtálló egyedi bútort szeretne.
 

A fenyõ szerepe a bútorgyártásban

 
A fenyõ már évszázadok óta szerves részét képezi a bútorgyártásnak, és nem véletlenül. A fenyõ számtalan bútornak az egyik legideálisabb alapanyaga, melyet az ember már nagyapáink korában is felismert és azóta gyárt fenyõbútorokat. Elõször az északi országokban kezdték el a fenyõfa használatát. Nem csupán bútorokat, hanem egész házakat építettek belõle. Gondoljunk bele, milyen megbízható anyagnak kellett lennie a fenyõnek, ha még házat is mertek belõle készíteni. A fenyõbútorok gyártása ebbõl az idõszakból származik. A fenyõbútorokat azóta is folyamatosan gyárt az emberiség, sõt egyre nagyobb az eladott és legyártott fenyõbútorok aránya. Válassza ön is a kiváló minõségû fenyõbútorokat.
 

Fenyõbútor. Vajon miért szeretjük annyira?

 
A fenyõbútorok elõnyeit szinte lehetetlen teljes mértékben felsorolni, de néhány igen meggyõzõ érvet össze lehet gyûjteni mellettük:
 
masszív, tartós többgenerációs bútorok, melyeket akár gyermekeink is használhatnak majd.
a fenyõbútorok különbözõ színekben pácolhatóak, így megõrzik természetes hatásukat ugyanakkor mégis rendkívül változatosak lehetnek.
a nehezen szállítható bútoraink lapra szerelten kaphatóak a könnyebb szállítás érdekében
mivel erõs és masszív a bútorok alapanyaga, így összeszerelésük különösebb szakértelmet nem igényel
a természetes alapanyagú fenyõbútor alapanyagának, valamint a ragasztási technikának köszönhetõen teljes mértékben környezetbarát
a fenyõbútor természetes alapanyagának köszönhetõen jó közérzetet teremt, és egy mighitt hangulatot áraszt szobájában, lakásában, házában egyaránt.
 

Melyek a legközkedveltebb fenyõbútorok?

 
Szinte minden bútort el lehet készíteni fenyõfából, azonban vannak olyan bútorok, melyek kifejezetten a fenyõ nagyszerû tulajdonságait igénylik. Ilyenek például az ágyak, franciaágyak, melyek a folyamatos igénybevétel miatt nagyon tartós alapanyagot igényelnek. Ilyen masszív alapanyag a fenyõfa. Gondoljunk bele, mennyire kellemetlen, ha egy éjszaka arra kell ébrednünk, hogy az ágy leszakadt, és nem tudunk tõle aludni. Ez a mi fenyõbútorainkkal nem történhet meg! Ráadásul ha az általunk forgalmazott, és rendkívül nagy gondossággal kiválasztott kifejezetten a bútorainkhoz illõ matracokat választja mellé, akkor garantáltan olyan kellemes éjszakái lesznek, mint még eddig soha!
 
Rendkívül népszerû a komód fenyõbútorból, hiszen a természetes alapanyagnak köszönhetõen a ruhák sokkal kevésbé dohosodnak be, és sokkal tovább megõrzik kellemes illatukat, mint egy hagyományos komódban.
 
Népszerû termék még a TV állvány, fõleg mivel a fenyõ elég masszív a legnehezebb TV-k megtartásához is. Volt olyan vásárlónk, aki elmesélte, hogy a TV állványa összerogyott a TV súlya alatt, és a TV-je teljesen tönkre ment. Ön ne járjon így! Válassza a masszív fenyõ TV állványokat.
 
Örök sláger továbbá a virágtartó, hiszen ha mi lenne elég természetes a virágokhoz, mint az eredeti fenyõfa, mely kiemeli virágai szépségét, és a természet valódi kézzel fogható érzését kelti az Ön otthonában.
 

Fenyõbútort tõlünk érdemes vásárolni, mert:

 
Bács-Kiskun Megye legnagyobb skandináv fenyõbútor forgalmazója a kecskeméti Komforttéka Fenyõbútor áruház. Üzletünk 300 m2-en kínálja tömör fenyõbõl készült áruválasztékát. Vásárlóink szólóágyak, franciaágyak, kanapék, éjjeli szekrények, tálalók, étkezõasztalok, székek és íróasztalok közül válogathatnak.
 
Kiegészítõként bútorszöveteket, abroszokat, vesszõárut, gyertya- és mécsestartókat fémbõl, dísztárgyakat, képeket és méretre készített rongyszõnyegeket forgalmazunk. Árukészletünket közvetlenül a gyártóktól szállítjuk, ezért lehetõség nyílik az egyedi és méret utáni gyártásra is.
 
31 éve állunk visszatérõ és új vevõink rendelkezésére Kecskeméten a Petõfi Sándor utca 9. szám alatt.
 
Legyen önhöz és családjához is szerencsénk, látogasson el hozzánk vagy regisztráljon és nézzen szét honlapunkon!

Képek

6000 Kecskemét, Petőfi Sándor u. 9.

 

Telefon/fax: +36 (76) 482-108

 

Nyitva tartás:

H-P: 9-18,

Szo: 9-12,

Vasárnap: zárva

 

Nézzen szét Izsáki úti üzletünkben!