Magunkról

Miért fenyõbútor?

 
A fenyõbútor elõnyei sokak számára még ma sem egyértelmûek, így sokan még ma is idegenkednek tõle. A fenyõ azonban az egyik legtermészetesebb formája a bútorkészítésnek. Nem csupán esztétikailag nyújt szebb látványt, egy teljesen egyedi erezetû fenyõbútor, hanem stabilitás, és tartósság szempontjából is jócskán többet nyújt, mint a különbözõ egyéb bútorok. Képzeljük például el, hogy mondjuk egy préselt szalmából készült bútor mennyivel kevésbé strapabíró, mint egy tömör fenyõ bútor. Összességében a fenyõbútorok jelentik az egyik legjobb választást, ha tartós, masszív és idõtálló egyedi bútort szeretne.
 

A fenyõ szerepe a bútorgyártásban

 
A fenyõ már évszázadok óta szerves részét képezi a bútorgyártásnak, és nem véletlenül. A fenyõ számtalan bútornak az egyik legideálisabb alapanyaga, melyet az ember már nagyapáink korában is felismert és azóta gyárt fenyõbútorokat. Elõször az északi országokban kezdték el a fenyõfa használatát. Nem csupán bútorokat, hanem egész házakat építettek belõle. Gondoljunk bele, milyen megbízható anyagnak kellett lennie a fenyõnek, ha még házat is mertek belõle készíteni. A fenyõbútorok gyártása ebbõl az idõszakból származik. A fenyõbútorokat azóta is folyamatosan gyárt az emberiség, sõt egyre nagyobb az eladott és legyártott fenyõbútorok aránya. Válassza ön is a kiváló minõségû fenyõbútorokat.
 

Fenyõbútor. Vajon miért szeretjük annyira?

 
A fenyõbútorok elõnyeit szinte lehetetlen teljes mértékben felsorolni, de néhány igen meggyõzõ érvet össze lehet gyûjteni mellettük:
 
masszív, tartós többgenerációs bútorok, melyeket akár gyermekeink is használhatnak majd.
a fenyõbútorok különbözõ színekben pácolhatóak, így megõrzik természetes hatásukat ugyanakkor mégis rendkívül változatosak lehetnek.
a nehezen szállítható bútoraink lapra szerelten kaphatóak a könnyebb szállítás érdekében
mivel erõs és masszív a bútorok alapanyaga, így összeszerelésük különösebb szakértelmet nem igényel
a természetes alapanyagú fenyõbútor alapanyagának, valamint a ragasztási technikának köszönhetõen teljes mértékben környezetbarát
a fenyõbútor természetes alapanyagának köszönhetõen jó közérzetet teremt, és egy mighitt hangulatot áraszt szobájában, lakásában, házában egyaránt.
 

Melyek a legközkedveltebb fenyõbútorok?

 
Szinte minden bútort el lehet készíteni fenyõfából, azonban vannak olyan bútorok, melyek kifejezetten a fenyõ nagyszerû tulajdonságait igénylik. Ilyenek például az ágyak, franciaágyak, melyek a folyamatos igénybevétel miatt nagyon tartós alapanyagot igényelnek. Ilyen masszív alapanyag a fenyõfa. Gondoljunk bele, mennyire kellemetlen, ha egy éjszaka arra kell ébrednünk, hogy az ágy leszakadt, és nem tudunk tõle aludni. Ez a mi fenyõbútorainkkal nem történhet meg! Ráadásul ha az általunk forgalmazott, és rendkívül nagy gondossággal kiválasztott kifejezetten a bútorainkhoz illõ matracokat választja mellé, akkor garantáltan olyan kellemes éjszakái lesznek, mint még eddig soha!
 
Rendkívül népszerû a komód fenyõbútorból, hiszen a természetes alapanyagnak köszönhetõen a ruhák sokkal kevésbé dohosodnak be, és sokkal tovább megõrzik kellemes illatukat, mint egy hagyományos komódban.
 
Népszerû termék még a TV állvány, fõleg mivel a fenyõ elég masszív a legnehezebb TV-k megtartásához is. Volt olyan vásárlónk, aki elmesélte, hogy a TV állványa összerogyott a TV súlya alatt, és a TV-je teljesen tönkre ment. Ön ne járjon így! Válassza a masszív fenyõ TV állványokat.
 
Örök sláger továbbá a virágtartó, hiszen ha mi lenne elég természetes a virágokhoz, mint az eredeti fenyõfa, mely kiemeli virágai szépségét, és a természet valódi kézzel fogható érzését kelti az Ön otthonában.
 

Fenyõbútort tõlünk érdemes vásárolni, mert:

 
Bács-Kiskun Megye legnagyobb skandináv fenyõbútor forgalmazója a kecskeméti Komforttéka Fenyõbútor áruház. Üzletünk 300 m2-en kínálja tömör fenyõbõl készült áruválasztékát. Vásárlóink szólóágyak, franciaágyak, kanapék, éjjeli szekrények, tálalók, étkezõasztalok, székek és íróasztalok közül válogathatnak.
 
Kiegészítõként bútorszöveteket, abroszokat, vesszõárut, gyertya- és mécsestartókat fémbõl, dísztárgyakat, képeket és méretre készített rongyszõnyegeket forgalmazunk. Árukészletünket közvetlenül a gyártóktól szállítjuk, ezért lehetõség nyílik az egyedi és méret utáni gyártásra is.
 
31 éve állunk visszatérõ és új vevõink rendelkezésére Kecskeméten az Izsáki út 20. szám alatt.
 
Legyen önhöz és családjához is szerencsénk, látogasson el hozzánk vagy regisztráljon és nézzen szét honlapunkon!
6000 Kecskemét, Izsáki út 20. (Hullám Vendéglő kereszteződés)
 
Telefon/fax: +36 (76) 482-108
 
Nyitva tartás:
H-P: 9-18,
Szo: 9-12,
Vasárnap: zárva
 
Nézzen szét Petőfi Sándor utcai üzletünkben!