Oxigén Hotel**** és ZEN Spa

 
 
Erdei wellness hotel Eger mellett, Noszvajon, különleges ZEN Spa wellness spirituális világával
 
Egyedi nyaraló- és szálláshely Magyarországon...ahol az elegancia, a wellness, és a természet mind egy helyen van.Várjuk Önt az ország legtisztább levegõjû településén, a vadonatúj Oxigén Hotel**** ZEN Spa-banA noszvaji Oxigén Hotel **** ZEN Spa-ban különleges erdei kalandokban és wellness élményekben lesz része. A négy hektáros õsparkban az angol vidéki stílusban átalakított szálloda 50 szobája várja Önt és családját. A wellness hotel, Eger mellett, attól alig több, mint 10 km-re helyezkedik el az erdõ mélyén. Már a település határában lehet érezni a megújulást; Noszvaj ugyanis a legtisztább levegõjû település Magyarországon. Az egyediség és energia jellemzi az egész szállodát és a környezetét.Az eredeti hotel épületet a Gallassy család építette több mint száz éve. A külsõ falak megtartása, és az õspark sugallják a XX. századi romantikát, de a kényelmet a teljesen felújított szobák, a ZEN Spa különleges, spirituális világa és a közösségi terek szolgálják.A berendezés egyedi stílusát a faerezetes, rusztikus olasz bútorok, a háromdimenziós hatású olasz szõnyegek, a szobákban látványkandalló, a fürdõszobák márvány mosdói nyújtják.
 
 
Magyarországon egyedülálló a 2000 négyzetméteres japán kertben épített japán ZEN Spa is, több tucat wellness szolgáltatásával.A noszvaji Oxigén Hotel **** ZEN Spa-ban az angol vidéki, rusztikus szálloda, valamint a természetközeli, távolkeleti ZEN Spa spirituálid wellness világa együtt és különlegesen szolgálják a nyugalmat és a kényelmet.
 
 
Wellness élmények és erdei kalandok az Oxigén Hotel****
 
ZEN Spa 4 hektáros, õsfás parkjábanA Bükk hegység csodás ölelésében, a 4 hektáros õsfás park közepén áll az erdei wellness hotel, az Oxigén Hotel****, mely fényeivel bevilágítja az erdõ sötétjét. A terület épp a természetvédelmi övezet határán van. Ritka madárvilága mellett a kis erdei állatok is mindennapos vendégek. A hotel ablakaiból csodálva a fákat, látni lehet a kis bátor mókusokat, akik egyre merészebben közelítik meg az embereket.
Oxigén Hotel**** és ZEN Spa
Noszvaj 3325, Szomolyai út
 
Telefon/mobil: +36 36 563-300 illetve +36 30 499-30-25
 
E-mail: info@oxigenhotel.hu
 
További információ: www.oxigenhotel.hu